Сервиз на климатична техника - ENZU.EU - Климатична техника

Сервиз на климатична техника


Сервиз за климатична техника „Ензу“ ЕООД, предлага на своите клиенти цялостна диагностика, сервиз и ремонт на Вашия климатик или климатична система.

За да можем да дадем високо качество на предлаганата от нас услуга – диагностика и сервиз на климатична техника, ние сме изградили вътрешнофирмен качествен контрол.

Диагностиката се състои главно от
Замерване на хладилния агент (фреона) и техническите параметри на климатика
Диагностициране на електронните компоненти
Преглед на механичните части – турбина, перка
Ревизия на работните параметри на компресора
Проверява се цялостта на хладилната система
Инспектиране на нормалното преминаване на въздушната струя през топлообменниците
Цени за ремонт на климатици
Посещение и диагностика на климатик 60 лв.
Зареждане на климатична система с хладилен агент (фреон) R410a 40 лв./100 гр.
Зареждане на климатична система с хладилен агент (фреон) R407c 40 лв./100 гр.
Зареждане на климатична система с хладилен агент (фреон) R32 40 лв./100 гр.
Ремонт на електроника на климатик от 90 лв. до 350 лв.
Отстраняване на пропуск 50 лв.
Подмяна на пусков кондензатор от 50 лв. до 120 лв.
Смяна на компресор на климатик 450 лв.
Смяна на соленоид ( бубина ) на четирипътен винтил 150 лв.
Смяна на температурен датчик 20 лв.
Смяна на перка на вътрешно тяло 80 лв.
Смяна на перка на външно тяло 80 лв.
Смяна на лагери на електромотор 120 лв.

При съмнение за повреда във Вашата климатична система, ние от Ензу ЕООД препоръчваме - диагностика. След установяване на проблема ще изготвим подробна оферта включваща цена и срок за съответния ремонт. При съгласие от Ваша страна, нашите висококвалифицирани техници ще извършат ремонта. Работата с висококачествени инструменти и уреди за диагностика, дава възможност на нашите инженери да отстранят проблеми във всички видове и марки климатични системи.

Нашите професионални техници разполагат с професионална апаратура и голям опит, необходими за отстраняването на всеки един проблем в климатичните системи, които гарантират надежден и качествен сервиз на гаранционни и извънгаранционни климатични системи.

Сервиз на климатици в гаранция

Изключително важно е всеки клиент да се запознае с гаранционния срок на своя климатик, защото при всеки производител той е различен. Освен това правилната експлоатация и поддръжка на уреда оказват голямо значение за работата и състоянието на климатика. Ако възникне повреда в уред в гаранция, закупен от нас, нашата молба е да се свържете с нас възможно най-бързо, за да уговорим удобни дата и час за безплатен оглед с наши техници. Ако проблемът не може да бъде отстранен на място, се налага да демонтираме климатика, за да се ремонтира в нашия сервиз. В голяма част от случаите не се налага демонтаж на климатик и повредата се отстранява в рамките на няколко часа.

Сервиз на климатици извън гаранция

Процедурата при сервиз на климатици без гаранция е почти същата с единствената разлика, че всички разходи по ремонта на климатика и необходимите за това части се заплащат от клиента. Важно е да се отбележи, че доставката на някой от частите, необходими за ремонта на климатик отнема време, което е добре да се предвиди и знае.

Изпрати запитване

Обаждане
0876 77 51 11
Viber
0876 77 51 11