Вентилация - ENZU.EU - Климатична техника

Вентилация


Фирма „Ензу“ ООД предлага на своите клиенти проектиране, доставка и монтаж на всички видове вентилационни елементи за битови или промишлени нужди.

Ние можем да Ви помогнем за най-подходящото решение, най-добри съвети за проектирането, монтажа и въвеждането на вентилационната система в експлоатиция.


Можем да Ви предложим:

  • Компетентна консултация при избора на вентилационна техника
  • Доставка и монтаж на вентилационно оборудване ( смукателни вентилатори, въздуховоди, кухненски чадъри, вентилационни отвори и др.)
  • Проектиране, изграждане на вентилационни системи
  • Ремонт на вентилационно оборудване
  • Гаранция при монтиране на вентилация

Правилното проектиране на вентилационната система е от изключително важно значение за всяка жилищна или административна сграда. При изпълнение на нашите проекти, ние работим с водещи производители в сферата на вентилационната техника, като всеки един от елементите е придружен със съответния сертификат за качество. Качественото изпълнение на вентилационната система ще спомогне за конфортния и здравословен микроклимат във всеки офис, магазин, хотел или дом. Дългогодишният опит на нашите инженери, в комбинация с качествените материали и инструменти, използвани от ЕНЗУ ЕООД са гарант за висока енергийна ефективност на всеки един завършен проект.


Вентилационните системи се разделят на няколко вида - Вентилационни системи за жилищни сгради и заведения, Вентилационни системи за болничния сектор и Индустриални вентилационни системи.


За различните сгради видът на вентилационната техника завси от решението на инженерите и от конкретния проект, спрямо нуждите и изискванията на клиента и се оферира индивидуално. В зависимост от обекта, може да се сложат различни видове вентилационна техника, като например крадратни въздуховоди от поцинкована ламарина, както и кръгли въздуховоди, спиро канали, спирало навита и т.н. Квадратните въздуховоди позволяват изпълнение на по-големи размери.


Ензу ЕООД доставя и монтира всички видове вентилационни съоръжения - вентилационни камери, климатични камери, вентилати, клапи, филтри и др. Ние предлагаме и инсталираме оборудване на водещите световни производители в областта.

Изпрати запитване

Обаждане
0876 77 51 11
Viber
0876 77 51 11