Безплатна консултация и оглед за монтаж - ENZU.EU - Климатична техника

Безплатна консултация и оглед за монтаж


Сервиз Ензу ЕООД предлага професионална консултация с наш мобилен екип от инсталатори или търговци. Огледът се извършва по заявка в удобно за Вас време и е напълно безплатен. При кои случаи се препоръчва оглед за монтаж:

  • когато се налага изясняване на местоположението на външното тяло при нестандартни жилищни сгради ( без балкон, без прозорци, със сложна форма, с колони или други елементи и тн.) - тук огледа е задължителен, защото е възможно да бъде затруднен въздушния поток на климатика.


  • липса на достъп за монтаж - когато няма достъп за монтаж на външното тяло се налага оглед. Това се случва в помещения без прозорци на стената, на която трябва да се монтира тялото, в помещения със скосявания или такива на последен етаж. В такива случаи е много важно да се уточни как ще се извърши монтажът - с алпинист, с автовишка или др. Ако не се направи оглед преди монтаж в подобни помещения на описаните, има вариат монтажът да бъде отложен, което ще забави поставянето на климатика.


  • правилен избор на климатичната система чрез предварително измерване на квадратурата и височината за избраното от вас помещение - всеки един климатик е със специфични характеристики и е способен да отопли или охлади помещения с точно определени размери. Ако помещението е много голямо (търговски обекти, складове, заведения) е необходимо специалист да изчисли от каква мощност на климатика се нуждаете, за да може климатикът да изпълни целите си.


При посещения на място могат да се вземат под внимание и други важни фактори за оптимална енергиина ефективност – остъкление, изложението, изолацията.

Изпрати запитване

Обаждане
0876 77 51 11
Viber
0876 77 51 11