Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC35B / RXC35B
Нов Инверторен климатик Daikin FTXP25M / RXP25M

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

С внимание към околната среда

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC35B / RXC35B използва най-иновативната фреонна технология R32 и напълно отговаря на изискванията на F-GAS за намаляване на глобалното затопляне. Всеки монтиран Daikin се грижи не само за вашия комфорт, но и за околната среда.

Ниски нива на шум

Инверторният климатик Daikin Sensira FTXC35B / RXC35B има ниски нива на шум, което го прави изключително тих. Благодарение на това можете да се насладите на комфорт у дома и да сте спокойни, че сънят ви няма да бъде нарушен по никакъв начин от работата на климатика.

Пречиства въздуха

Катехинът, извлечен от зеления чай, съдържащ се във филтъра Daikin Sensira FTXC35B / RXC35B, деактивира бактериите, вирусите и миризмите, които са уловени.

Климатиците от серията имат специален титанов, апатичен, фотокаталитичен филтър, който улавя прах, разгражда миризмите и убива бактерии, вируси и алергени. Тази технология осигурява чист въздух в стаята и по този начин се грижи за вашето добро здраве.

Регулиране на яркостта на LED индикатора

За моделите Daikin FTXC-B можете да намалите или напълно да изключите LED светлината с натискане на един бутон.

Това ви позволява да регулирате интензитета на светлината според вашите предпочитания и да се насладите на спокоен, непрекъснат сън, който активира функцията SLEEP.

Инверторен климатик Daikin FTXP25M / RXP25M

  • Код на продукта: Sensira
  • Наличност: В наличност
  • Преглеждания: 57
  • 1,607.00лв.
Продуктът има минимално количество 2

Тагове: инверторен климатик, daikin, sensira